0535 014 66 49

21. Dönem Pomem Sözlü Mülakat Tarihi Açıklandı.

Pomem Mülakat Tarihleri, Yer ve Zaman Bilgileri Sınav İçin Tavsiyeler.

[27.01.2018 15:00:45]

 21.Dönem Pomem sınavları 2017 senesinde  fiziksel sınavı yapılmış fakat sözlü mülakatları yapılmamıştı. 2018 senesine sarkan sözlü mülakatlar bir türlü açıklanmamış ve herkesi heyecan içinde beklemeye itmişti bu durum. Adayların sabırsızlıkla beklediği 21. Dönem pomem sözlü mülakat tarihleri açıklandı. Emniyet genel müdürlüğünün kendi sitesi olan aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.

https://www.pa.edu.tr/21-donem-pomem-mulakat-giris-sinavina-katilmaya-hak-kazanan-adaylarin-sinav-yeri-ve-tarihi-duyurular.html

21.Dönem sözlü mülakatlarına kimler girebilir ?

21.Dönem sözlü mülakat tarihleri açıklandı. Mülakatlara girecek olan adaylar 2017 senesinde yapılan 21.dönem pomem sınavlarının 1. Aşaması olan fiziki yeterlilik sınavı ve sağlık kontrolünü geçen bütün başarılı adayların sözlü mülakatlara katılmaya hak kazandığı gelen bilgiler arasında mülakat tarihini yerini ve saatini öğrenmek için yukarıda verdiğimiz  linke tıklayarak sınav yer ve tarihinizi öğrenebilirsiniz.

21. Dönem Pomem Sözlü Mülakat

21. Dönem sözlü mülakatların ilk defa geç bir tarihte yapılması adayların heyecanının artmasına neden olmuştur. Hal böyle olunca adaylar uzun bir süre beklemek zorunda kaldı.Peki sözlü mülakatlara girerken neler yapmalıyız.

21. Dönem Pomem Sözlü Mülakat Sınavları İçin Öneriler

Daha önceki dönemlerde adaylar sağlık kontrolü, fiziki yeterlilik sınavı ve hemen ardından sözlü mülakatlara giriyordu hal böyle olunca çoğu aday kılık kıyafetine çok dikkat edemiyordu.

21. Dönem pomem sözlü mülakatlarına giderken kılık ve kıyafetinize dikkat ediniz.

21. Dönem pomem sözlü mülakatında kendinizden emin ve tertipli bir şekilde davranışlarınıza dikkat ediniz.

Temiz ve resmi kıyafetler giymeye özen gösteriniz.

Saç ve temizliğe önem veriniz.

Konuşma biçiminiz resmi bir dil olsun

Sorulan soruları bilmediğiniz taktirde dünyanın sonu yok arkadaşlar sadece kendinizden emin bir şekilde konuşma yapınız.

Duruşunuz ve kendinizden emin bir konuşma yapmanız çok önemli unutmayınız.

Sesiniz gayet gür ve anlaşılır bir dil olmasına özen gösteriniz.

NOT: Arkadaşlar o kadar aydır beklediğiniz sınav geldi. Sizlere son olarak en büyük tavsiyem heyecanınızı pozitif yönde kullanmanızdır. Peki nasıl pozitif kullanabilirim bu heyecanı karsınızda duran jüriye  ister istemez belli edeceğiniz o heyecanı  onlara polisliği ne kadar çok istediğinizi ifade ederek karsınızdakine bunu hissettirerek sağlayabilirsiniz.

Polislik Sınavları Bilgi Platformu olarak polis olacak tüm adaylara burdan başarılar diliyoruz.


Diğer Haberler