0535 014 66 49

22. Dönem Pomem Sınav Tarihleri

22. Dönem pomem sınav tarihleri açıklandımı.

[19.04.2018 14:38:57]

22. Dönem başvuru tarihlerinin bitişi ve hali hazırda sınava hazırlanan birçok öğrencinin merakla beklediği fiziki yeterlilik ve sözlü mülakat tarihlerinin ne zaman yapılacağı ortaya atılan birçok tarih olsa bile sağlam kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre bu sınavların ya 20 - 27 Nisan tarihleri arasında sınav tarihleri ve yerlerinin açıklanacağı tarafımızca yakın kaynaklardan öğrenilmiştir.

22. Dönem Pomem Fiziki Yeterlilik Sınavı Ne Zaman

Sınav tarihlerinin 20 – 27 Nisanda açıklanacağını söylediğimizde sınavlarında bu tarihleri takiben ilk pazartesi günü sınavların başlayacağı aldığımız duyumlar arasındadır. Hem erken seçimin açıklanması hemde 23. Dönem alımlarının seçimden hemen sonraya gelmesinden dolayı edindiğimiz bilgiler sınavın MAYIS ayının başlagıcında yapılacağını açıklamaktayız.

Fiziki Yeterlilik sınavlarının Nisanın sonu Mayısın başında yapılacağını ilk kez suan da açıklıyoruz sınava girecek bütün adaylara başarılar diliyoruz.

22. Dönem Fiziki Yeterlilik Sınavı Parkuru

22. Dönem sınav parkuru 21. Dönem sınav parkuru ile hareketler bire bir aynı olup polis akademisi parkurun yine aynı hareketler ile yapılacağını açıklamış bulunmaktadır. Sözlü mülakat ve parkurun aynı günmü farklı günlerdemi yapılacağı hakkında net bir açıklama yapılmamıştır.

22.Dönem Pomem sınavlarına başvuru yapan adayların diğer dönemlere bakılarak daha şanslı olduğunu sınava başvuran adayların sayısının diğer alımlara göre daha az olması  ve başvuru şartlarındaki birkaç değişikliğe bağlamaktayız. Başvuru sayısının bir önceki dönemin yarısı kadar olduğu gelen bilgiler arasında olup 50.000 gibi rakamlar konuşulsa dahi başvuru sayısının o kadar olmadığı 30.000 ile 35.000 arasında olduğunu bilmekteyiz. Herkesin merakla beklediği sınavlara ortalama 10-15 gün kalmasından dolayı adaylar daha da heyecanlanmaktadır. Fakat sizler için sınav için tavsiyelerde bulunacak olursak

Pomem Sınavı İçin Tavsiyeler

Polislik Sınavları Bilgi Platformu olarak sınava girecek bütün adaylar bizler için aynı değer ve yargılar çerçevesindedir. Sınava girecek adayların sakinliğini koruması ve parkura iyi hazırlanmaları en büyük tavsiyemizdir. İlla bir parkura gidip hazırlanmaktan bahsetmiyoruz. Sınava kalan süre içerisinde hem mental  hem de fiziki olarak kendinizi sınava hazırlanmalısınız. Kondisyonunuz yeterli olmasa dahi sınava ortalama 10 -15 bir gün olduğu için çeşitli atletizm antrenmanları ile kendinizi daha iyi bir konuma taşıyabilirsiniz.

Polislik Sınavları Bilgi Platformu olarak sizlere en doğru haberi dürüst, hızlı ve güvenilir bir biçimde ulaştırmak için her zaman çaba göstereceğimizi buradan bildirir ve sınava girecek bütün adaylara başarılar dileriz.


Diğer Haberler